Instants de Ciència UPV 2017 #InstaCienciaUPV

23/10/17

Un any més, la Universitat Politècnica de València anuncia Instants de Ciència UPV, una activitat amb l’objectiu d’acostar la ciència a la societat mitjançant la popular plataforma i mitjà social Instagram i que compta amb el suport de FECYT.

Participar en Instants de Ciència és realment senzill. N’hi ha prou amb seguir a la UPV (@instaUPV) i publicar una fotografia relacionada amb la ciència al teu perfil, explicant mitjançant el títol què has volgut compartir i afegint l’etiqueta #InstaCienciaUPV.

Les imatges poden ser de qualsevol tipus! Fotografies, infografies, dibuixos… i fins i tot animacions. Tot està permès sempre que la ciència siga la protagonista: divulgació, experimentació, resultats, impacte en la societat, innovació, tecnologia… Inclou al títol la informació addicional que facilite al lector la comprensió de la teua imatge i ja ho tens fet.

Entre tots els participants se sortejarà un dron Spark DJI (patrocinat per VNET Informática) perquè, si resultes guanyador o guanyadora, seguisques creant continguts audiovisuals fantàstics sobre ciència, innovació i divulgació.

Les imatges hauran de ser publicades entre el 23 d’octubre i el 17 de novembre de 2017. Llig les [BASES COMPLETAS] i recorda que no seran vàlides aquelles imatges que no hagen sigut publicades expressament per a aquesta activitat.

 

 

Patrocinat per:

 

 

 

 

 

 

 

.