UPV InnovacióUPV Innovació Universitat Politècnica de València
Anar al contingut Anar a la navegació

Ciutat Politècnica de la Innovació

Parc Científic

La Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI) és el parc científic de la Universitat Politècnica de València (UPV). Aquest es concep com un espai, no sols físic, on connectar universitat, empresa i societat, per a accelerar la generació d’activitats intensives en coneixement. La CPI pretén contribuir a capitalitzar el coneixement de la UPV generant impacte mitjançant la transferència dels resultats i contribuint al desenvolupament socioeconòmic.

Instituts i centres de recerca

La Ciutat Politècnica de la Innovació alberga gran part de l’activitat investigadora de la UPV (organitzada en instituts de recerca) sobre un total 140.000 m2 d’infraestructurescientífiques i projecta cap a la societat l’activitat desenvolupada per més de 3.000investigadors.

Empreses

A la Ciutat Politècnica de la Innovació també hi ha espai per a empreses.

  • Start-up: iniciatives que sorgeixen d’estudiants o graduats de la UPV.
  • Spin-off: promogudes per investigadors de la UPV, basades en resultats de recerca que són propietat de la UPV.
  • Laboratoris corporatius d’empreses que tenen una forta col·laboració amb la UPV tant en investigació com en contractació de talent.

Entitat gestora

La gestió i la dinamització de la col·laboració entre els actors del Parc Científic és responsabilitat de la Fundació Ciutat Politècnica de la Innovació, entitat sense ànim de lucre promoguda per la Universitat Politècnica de València.

Innovació oberta

En el seu model d’Innovació Oberta, la Ciutat Politècnica de la Innovació col·labora estretament amb organitzacions públiques i privades d’investigació i promoció de la innovació:

+40

+80

+300

locals nacionals internacionals

Membre de:
International Association of Science Parks Logotip de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya Logotip de la Xarxa de Parcs Científics Valencians
Anar a la navegació